۸ پاسخ

بهت سونو داپلر داده که ببینه مشکل از جفت و خونرسانی هست یا نه
اگه مقاومت شریان داشته باشی و خونرسانی بهش خوب نباشه یا آسپرین میدن یا ختم بارداری میدن ،بچه رو دنیا میارن میذارن دستگاه اونجا ادامه رشدش رو بره
اما ممکنه مشکلی نباشه،داروی تقویتی و دستور غذایی میدن
نگران نباش
منم نی نی م کم وزنه ،چند بار داپلر رفتم مشکل خونرسانی نداشت... به دنیا بیاد تپل میشه ایشالا😁

عزیزم اونقدرا هم نگران کننده نیست ..اما خب ۴۰۰ گرم جا داشتی ک بیشتر باشه جنین ....سعی کن پروتئینی بیشتر بخوری دکتر ب من گفت ک روزی دوتا سفیده آبپز تخم مرغ با ی زرده حتما بخور ...جنین بهتر وزن میگیره انشالله ...سلامت باشین عزیزم

دکترت واست آمپول هپارین تجویز نکرده ؟ منم وزن بچم کم بود واسم امپول هپارین تجویز کرده واسه اینکه خونرسانی ب بندناف و جفتش زیاد بشه

تکونای نی نی چطوره؟حرکتاشو شدید متوجه میشی؟؟زیاد تکون میخوره؟ازیناهم میشه متوجه شد چقدر وزن گرفته چون هر چی بزرگتر باشه و وزنش بیشتر باشه تکون خوردناش اذیتت میکنه

عزیزم همون سه هفته دیگه سونو داپلر میدی تاببینن خونرسانی به جنین چطوره انشالله که خوبه نگران نباش خدابزرگه
براساس پریودی چند هفته این؟

اگه مشکل جفت و خونرسانی نداری با مکمل ها درست میشه. بچه منم دو هفته عقبه...

فرستادم عکس سونو رو

عکس سونو تو میتونی بفرستی