۴ پاسخ

منکه ۳۰روز بعد از زایمان خونریزیم قطع شد و بعد از یک هفته پریود شدم

احتمالا پریود، منم همینجوری بودم به دکترم گفت ،گفت پریود شدی

سلام منم همینطور شدم و یکهفته مثل پریود طول کشید لکه و خونریزی. دکتر بهم گفت رحم داره خودشو ترمیم میکنه طبیعیه این خونریزی و هنوز پربودی نیست اگه شیر خودتونو میدید به بچتون به این زودی پریود نمیشید

تادوماهگی ممکن هی خونریزی داشته باشین و چندروز قطع بشه باز لکه ببینین مثلا طبیعیه گلم