۸ پاسخ

دکتر به دختر من کولیکید و گریپ میکسچر داد خیلی خوب بود تا 3 ماهگی هم کولیکش رفع شد.

سلام
من به دخترم پدی لاکت میدادم
تقریبا تا ۳ ماهگی داشت
الانم اگه غذای نفاخ یا سردیجات بخورم سریع دل درد میشه
ولی برای رفلاکسش هنوز دارو میدم بهش

سلام عزیزم پسرمن هم کولیک داشت خیلی اذیت بود طفلک خیلی دردمیکشید من که همش گریه میکردم بردمش دکتر شربت مکسیچر داد اول خدا بعدش همون شربتی که دکتر داد معجزه کرد واقعا عالی بود

منم دخترم کولیک داشت تااوایل پنج ماهگی خوب شدبعضی ازبچه هاتاشش ماهگیم دارن دکتربه من گفت،من کولی کید،روتفلور،ایزی کول،این داروهاروبهش میدادم خداروشکرالان خوب شده

دیگه چیزی نمونده نگران نباش من به پسرم روزی ۱۰قطره کولیک اید میدم راضیم

اینفاکول بده عالیه.

تا ۳ ماهگی تموم‌ شد. کولی بی بی و بی بی کر خوبه واسه کولیک . من چند روز پیش یه لایو میدیدم میگفت . بچه های کولیکی با صدای قلب مادر اروم میشن . و با صدای جاروبرقی و سشوار .

من دایمیتیکون و اهورا نی نی میدم راضی ام.