۴ پاسخ

سلام منم اینجوری بودم اول چند روز یبار لکه قهوه ای داشتم بعد نمیدونم پیاده روی کرده بودم حالت سربالایی رفته بودم یهو خون اومد نه زیاد ولی با دستمال پاک میکردم قرمز بود بعد رفتم دکتر سونو نوشت برام گفتن پشت جفت یزره لخته خونه بعد بردم دکترم نشون دادم برام قرص دوفاستون داد روزی دوتا خوردم بعد پنج روز قطع شد بعد کردم روزی یبار تا ۱۶ هفتگی بعد الان دوهفته اس قطع کردم خداروشکر خوبه خوبم

من عزیزم لکه بینی دارم، با اون ک شیاف میزارم بازم لک و ترشح قهوه ای تیره میبینم

اخه تو پنچ هفته هم ۴ روز خونریزی داشتم دکتر گفت این طبیعی تا الان که تو ۹ هفته باز یکم خون دیدم نگرانم کرده

منم اینطوری بودم تا هفته ۱۴داشتم گاهی اوقات لکه بینی را . نگران نباش. فقط شیاف و استراحت . کم کم بچه جاش سفت میشه