۶ پاسخ

سلام اون پوستش میسوزه اذیت میشه روش بخیه عالیه حتی مثل حلقه دردسر افتادن هم نداره من که خیلی راضیم از بخیه

نه عزیزم یه سرچ تو اینارنتم بکنی میگه با روش ستنی هیچ فرقی نداره و لیزر میسوزونن مثل سنتی درد ناکه..فقط یکم کلاس کاریش بیشتره و پول بیشتر میگیرن..من دوهفته پیش ختنه کردم با حلقه و خوب بود البته اگه بمن بود ک دوست نداشتم ختنه ش کنم دور و وریا مگه میزاشتن🙄

حلقه خوبه عزيزم سعي كن حلقه ببريش

دوست من لیرزی انجام داده بود خیلی راضی بود

حلقه خوبه منم ختنه خدایی باید اورولوژ ببینه 😑

حلقه ختنه کن عالیه نه ان چنان درد داره نه چیزی عرض ۷ روز حلقه ش میافته و تمام