۷ پاسخ

اصلا شير پاستوريزه نديااا باعث الرژي ميشه و براي بچه ويتاميني نداره ، شيرخشك كاي ويتامين داره. چه غذايي رو تف ميكنه؟فرني اينا رو هم تف ميكنه؟

خب بچه ها تا یاد بگیرن غذا بخورن زمان میبره
گاهی چون بلد نیستن غذا رو تو دهنشون نگه دارن فکر میکنی تف میکنن ولی در حین خوردن غذا از دهنشون میاد بیرون
شایدم غذا رو دوست نداره
ی چیز دیگه براش درست کن

عزیزم وزنش خوب ، ال‌ی خودت و درگیر نکن . با حرف این و اون هم شیرت رو خراب نکن . غذا رو هم با زور بهش نده با بازی و شوخی .

عزیزمممم شبر پاستوریزه زیر ۱ سال نباید بدی شیر خشک بده

شير خشك بده پاستوريزه چيه!🤭شير پاستوريزه خوب و مفيد واسه آدم بزرگا هم پيدا نميشه

منظورم شير خشك كلي ويتامين داره

وززنش اره کمه اما شیر پاستوریزه یک سال به بعده ومیتونی شیرخشک بده بهش جا پاستوریزه