۱۲ پاسخ

انشالله بسلامتی وبادلخوش بغل بگیری

من برات صلوات میفرستم انشاالله خیره تولدتش پیشاپیش مبارک میشه موقع زایمان منم دعا کنی التماس دعای ویژه دارم گلم

انشالله به سلامتی فارغ بشی گلم

ای جانم.بسلامتی ان شالله.اونیکه تا اینجا رسوندتت قطعا هواتو داشته پس بازم خواهد داشت.بهترین روز زندگیت میشه ان شاللللله.بعد بیا تعریف کن.

عزیزم منم حاملگی سختی داشتم درک میکنم نگرانیت و برا همه هست ولی مطمن باش الکی هس ایشالا فردا بهترین روز زندگیت میشه

انشالله ب سلامتی فارغ شی و نی نی خوشگلت سلامت ب دنیا بیاد

ان شاء الله سلامت برگردی خونت با توی راهیت.
منکه بخاطر دکترم زندگیم بهم خورد. فقط همینوبگم هر روز آرزوی مرگ میکنم از خدا

عزیز دلم ایشالا خودتو نینیت صحیح و سالم از اتاق بیایت بیرون یا دل سیر نینیتو بغل بگیری

سلام انشاللا صحی سالم بری بانینیت برگردی توراخدا برامنم دعاکن من از الان استرس داره خفه ام میکنه

اگ حاملگی سختی داشتی سزارین چیزی نیس
خیلی بهتر از طبیعی

عزیزم استرس نداشته باشه...انشالله سالم و سلامت بغلش میگیری...پیشاپیش مبارک باشه قدمش

نگران نباش هر چی استرس داشته باشی سخت تر میشه برات ریلکس باش و به بغل کردن نی نی فکر کن ...انشالله فردا راحت زایمان میکنی