۴ پاسخ

گلم چک کن ک وزن زیادت اگ ناگهانی بوده مسمومیت بارداری نباشه و دیابت نداشته باشی خدایی نکرده ،،وگرنه اضافه وزن فک نکنم واسه بچه مشکلی پیش بیاره

من قبل بارداری ۷۳بودم اخر بارداری ۸۹.بهداشت هی میگفت رژیم بگیر.حتما قند داری بااینکه ازمایشم‌سالم‌بود.پسرم هم‌۴کیلو بود دنیا اومد بمیرم براش دوبار ازش تست قند گرفتن خداروشکر سالم‌بود

آره عزیزم من خیلیارو دیدم نگران نباش

وزن بالا چه ربطي داره عزيزم
ختما كه صحيح و سالم دنيا مياد من اطرافم بودن طرف خييييلي چاق بوده ولي ماشالله بچش صحيح و سالم و خوشكلللل