۴ پاسخ

این صدای شکم به خاطر کولیکه چون رودش فعلا تشکیل نشده باد داره دختر منم اونطوریه حتی میخواد دسشویی کنه باد در کنه هی زور میزنه همش به خاطر کولیکه

شیر خشک ای ار عالیه و برای دل درد بچه ها هم خیلی خوبه کلا شکم نوزادا تا چهل روز حتی بیشتر موقع شیر خوردن و‌کلا صدا میده روده هاشونه و طبیعیه چون هنوز به قول مامانم مثه پوست پیاز نازکه روده هاش

دختر منم شکمش غرغرمیکنه موقع شیرخوردن البته من شیرخودمو بهش میدم

واس شماهم مدفوعش آبکیه