۵ پاسخ

سلام من پسرم ۲۰روزگی ختنه کردم ولی سنتی نبود حلقه ای بود راحت بودم حلقه اش بعد ۷ روز تا ۱۰ روز میوفته بعد یک کرم میدن ک باید بزنی بهش و باند بخری ک هر روز بزاری جاش

منم سنتی کردم خیلی زود خوب شد نه استامینوفن بده دردش کم میشه فقط همون لحظه دردش میگیره هر چی کوچیکتر باشه بهتره کم تر دردش میگیره

سلام عزیزم من به روش حلقه ختنه کردم ۱۴ روزگیش خیلی راضی بودم،اذیتش هم فقط همون جا بود که خیلی گریه کرد بعدش اصلا انگار نه انگار خیلی راحتم پوشک کردم فقط پمادشو حتما سر وقت بزن که عفونت‌ نکنه و بعد اینکه دوره ی پماد تتراسایکلین تموم شد به مدت دوماه مرتب بعد هر تعویض پوشک آلتشو با وازلین چرب کنید که چسبندگی نگیره،اینا توصیه‌های دکتر پسرم بود،و اینکه دو روز اول آب نزنید

من پسرمو سنتی ختنه کردم روزاول بیقراری کرد بعدش نه ۳روز بعد پانسمانو بازکردم با شامپو بچه میشستم پماد تتراسایکین داده بود میزدم با قطره استا مینیفون

سلام پسر من فقط موقع زدن آمپول بی حسی گریه کرد بعدشم چون دست و پاش گرفتن یکم گریه کرد.
اما کاش زودتر برده بودیش،کوچیکتر بهتره