۶ پاسخ

اصلا کمپرس سرد نزار من خو گذاشتم بچم یه جیغه شد وتنهادچیزی که خوبیش کرد دود عنبر بو بود ساک ساکت شد بچم

اره عزیزم حدود پنج شیش ساعت بزار ولی بعدش حتما کمپرس گرمو بزار و به حالت ماساژ دورانی بمالون چون واکسنش میکروبیه با گرما جذب میشه

نه چند دقیقه بزار دوباره یه ربع بعد یا نیم ساعت بعد
اینطوری که بچه پاش یخ میزنه
من که دوسه ساعت اول فقط اینکارو می کنم بعد فقط قطره استامینوفن میدم

نه عزیزم هر یه ساعت ی بار نزدیک سی ثانیه نگهدار. فرداشم همین طور کمپرس گرم بزار

نه عزیزم هر دوساعت ۳ دقیقه بزار بعد بردار

نه عزیزم امروز ۲ یا ۳ بار که بزاری کافیه بعد پاهاشو قنداق کن که یه وقتی پاشو تکون نده دردش بگیره