۷ پاسخ

بله عزیزم دور از جون باعث سقط میشه

سلام بله آب هویچ باعث سقط میشه

عزیزم اب هویچ اصلا نخوری اگ حوست کرده درحد ی دونه بخور یا تو غذا عب نداره ولی اب هویچ نباید بخوری

من شنیدم که میگن ضرر داره تا الانم اصلا نخوردم فقط سوپ خوردم که توش یه چند تکه هویج هست

سلام عزیزم اگر هویج یدونه خالی بخوری مشکل نداره ولی بیشتر مصرف نداشته باش در روز و اینکه اب هویج هم ک اصلا نمیشه چون همش ویتامین آ و کننده هست تا جایی ک میتونی نخور بخصوص سه ماهه اول و اخر

اوایل بارداری نخوری بهتره

والا من تا حالا چند بار ای هویج خوردم
چیزی نشده
اصلا دکتر نگفت هویج نخور
گفت تنها چیزی که نباید بخوری رازیانه یا عرق رازیانه است
همین