۵ پاسخ

من اصلا تشخیص نمیدم ک کجاش تکون میخوره فقط میفهمم ک تکون میخوره

عزیزم من هفته گذشته سونو بودم
اولش دکتر ازم پرسیدن تکوناش چطوره گفتم کمه معمولیه
وقتی سونو کرد گفت چطوری میگی کمه ببین چقدر تکون میخوره ولی من اون تکونارو اصلا حس نمیکردم
باوجوداینکه خیلی هم لاغرم و دلم کوچیکه
اگر توپل باشیم که کمترم حس میشه
البته به تکوناش توجه کن اما نه انقدر دقیق دیگه من اصلا به اینکه گفتین تاحالا دقت نکرده بود

عزیزم شما سزارین شدی؟؟؟میشه بگی تا چند هفته بچه نچرخه دکتر دستور سزارین میده؟؟ من ۳۵ هفتم و بچم بریچه

چرانگرانی؟،مگ میشه بچه همه جاشو تکون میده شمامتوجه نمیشی و فقط تکون حس میکنی

احتمالا سفالیک شده
اون نبض سکسکه است که باید سرش باشه
اون لگدها هم پاهاش
حرکت دست کمتر حس میشه
به نظرم اینجوریه