۸ پاسخ

من تو یه ماه ۶ کیلو اضافه کردم ولی در کل تا الان ۸ کیلو وزن اضافه کردم

من یک ماه چهار کیلو اضافه کردم

من هرماه 2الی3 کیلو وزن اضاف میکنم دکتر گفته برنج و شیرینی و سیب زمینی اینا کم بخورم و وزنما کنترل کنم الان 2ماهه استراحت مطلق هستم بیشتر ابمیوه و میوه بخور
من دکتر گفت وزن بچم کمه و مرتب ابمیوه بخورم تا هم نی نیم بزرگ بشه هم خودم وزنم بیشتر نشه
وزن زیاد زایمان زودرس میاره

سلام گلم چون استراحت مطلقی اینجوری زیاد اضافه کردی به نظرم برنج و نون وشیرینیجات مصنوعی رو به شدت کم کن چون ماه آخر یهو خیلی اضافه میکنی سعی کن میان وعده مثل موز بخوری یا تخم مرغ آبپز

خودمن
دوماه بکوب یه وزن بودم ماه بعدش ک رفتن۴ونیم کیلوآوردم بالا بعدش هرماه۲کیلو۲کیلو الانم تحت رژیم تغذیه هستم

آره من از ۳ ماهگی به بعد ماهی ۵ کیلو اضافه کردم . دکتر مولتی ویتامینامو قطع کرد و گفت برنج و چیزای نشاسته دار خیلی کم بخور . با اینکه حجم غذای خودم زیاد نیست ولی استعداد چاقی دارم.

مشکل منم همینه پرخور نیستم ولی ماهی س کیلو زیاد میکنم🤷🏻‍♀️

دکتر بمن گفت نهایت دو کیلو میتونی زیاد بشی.یکم کنترل کن وضنتو که دیابت نگیری