۶ پاسخ

نوزاد دلبندم زیر یه ماه هس ومتخصص اطفال براش دیمتیکون داد هر 8 ساعت 10 قطره وگفت اگه جواب نداد بعد از یه ماه اهورا نی نی بهش بدین. میخوام از 3 روز دیگه اهورا نی نی بهش بدم. با دیمتیکون بهتر شده ولی بازم شبها ساعت خاصی میاد سراغش و البته بعضی صبحها

من به تجویز دکتر از شربت اهورا نی نی استفاده میکنم،خیلی خوبه،واقعا دخترم آروم شده،هر ۸ساعت ۳سی سی بهش میدم

میکسچر

کولیک ایز عالیه

گرمیچرعالیه.

من از قطره کولیف و پدی لاکت استفاده میکردم کولیف خیلی خوب بود.الانم که دیگه خداروشکر دلدرداش خوب شده