۳ پاسخ

عزیزم من هم مثل شما همه چیز رو با بوی بد احساس میکنم و برام نا خوشاینده.و سر این موضوع واقعا اذیت میشم دکترم بهم گفت حتما تست کرونا بده و من بعد از دادن تست متوجه شدم کرونا دارم .الان هفته ۱۲هستم و هنوز بعد از ۴ هفته بهتر نشدم.اما امیدوارم علائم شما فقط به خاطر بارداریتون باشه و مشکل دیگه ایی نداشته باشید

والا الان تو هفته ۱۶ هستم هنوزم بوی غذا ،نون تازه،بربری تازه،تمام عطرها ریکا ،مایع دستشویی حالمو بد میکنه

اره من الانم که هفته ۱۳ هستم بازم ب خیلی بوها حساسم .و متنفر شدم طبیعیه