۹ پاسخ

دعا می کنم اون خیری که خدا برات خواسته رو بپذیری و حکمتش رو درک کنی

هفته سیم که دیگه خیلی بعیده که اشتباه شده باشه انشالله خدا گل دختران رو برات حفظ کنه نی نی تو دلیت هم صحیح وسالم باشه و همونی که دلت میخواد

عزیزم خدا بهتر صلاح بنده هاش رو میدونه اگه چیزی بهمون میده یا نمیده حتما حکمتی داره خواهر منم 3 تا دختر داره یکی از یکی شیرین ترن. من خودم اولی پسره تو دلیم هم پسره آرزوی دختر داشتم ولی قسمتم نبوده راضی هستم به رضای خدا
انشالله خدا به همه بچه بده سالم وصالحش هم بده تو هم اگه باز گل دختر داشتی با جون دل بهش عشق بده

سلام عزیز نینیت چی بود دختر یا پسر

عزیزم تنشون سلامت باشه ایشاالله ،دیگه بعیده اشتباه شده باشه خانومی

سلام. گلی انشالله که هرچی به دلته باشه ولی هفتت بالاست. فکر میکنم دکترت برات درست تشخیص داده باشه

اره عزیزم یهویی شد

عزیزم دعا میکنم سالم باشه ،،عزیزم ناخواسته بوده؟ چرا رژیم نگرفتی شما ک پسر میخواستی؟

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔