۶ پاسخ

سلام خرمابخور خوبه

سلام برای راحت تر رفتن دستشویی انجیرخشک خشک بخور ماهی قزل آلا خیلی خوبه جگر گاو یا گوسفند کله پاچه

سوپ مرغ بخوربراروزای اولت غذای سبک وپرانرژیه ماهی یاکبابی یاسرخ کردنی مرغ کباب کن عسل وکره

خیار گوجه حبوبات نخور غذاهای سبک تر بخور مثل سوپ مایعات هم زیاد بخور چون شیر میدی آب بدن کم میشه

من کاچی میخوردم البته اکه بچت زردی نداره

مبارکت باشه❤ سمنو واسه شیر دادنت خیلی خوبه ولی سرده مواظب باش سردیت نکنه ، نان جو برای روده ها عاااااالیه. ارده و شیره هم حتما بخور