۷ پاسخ

عزیزم ماها هممون این روزا رو گذروندیم، توکلت بخدا باشه و ازش صبرو طاقت و آرامش بخواه. زود رفتی واس قلب تا هفته ۸ وقت هست. استرس الکی جذب نکن. واس بچه هم ضرره استرس. سعی کن آروم باشی تا روزات بگذره و بری ان شاالله صدای قلبشو بشنوی

تو همین نرم افزار تو جستجوش بزن قلب یا تشکیل شدنه قلب
خودتون نمونه هایی رو میبینی که اکثرا نوشتن قلب هنوز تشکیل نشده
هزیزم قشنگ تا آخره ۸ هفته وقت داری، هزار تا دلیلم داره، یه دلیله شایعش اینه که لقاحت دیرتر تشکیل شده که قلبشم دیر تشکیل میشه، نگران نباش

عزیزم کلن هشت هفته قلب جنین تشکیل میشه نگران نباش

عزیزم باید ۸هفته بری معلومه که قلبش نمیزنه ۶ هفته

عزیزم وقتی زده تو سونو ۶ هفته مشخصه که قلب تشکیل نمیشه گلم من خودم واسه قلب ۸ هفتم تموم شد رفتم که خیالم راحت باشه گلم نگران نباش شک نکن دو هفته که تموم بشه بری صدای قلبش رو میشنوی گلم

نگران نباش زود رفتی سونو تا ۹ هفته وقت داری ،امیدت به خدا باشه

عزیزم سونو میگن دقیق هست . منم جریانم مثل شما هست