۵ پاسخ

فقط تا ده روز رعایت کنین بعدش همه چی بخورین روشم عرق نعنا بخورین، مگه میشه هیچی نخورد آدم باید جون داشته باشه از بچه نگه داری کنه یا نه

وای تو روخدا هرکی میدونه بگه من هرچیو میخوام بخورم میگن نفخ داره پس هوا میل کنم🤔

عزیزم همه چی سرده الا برنجو گوشت مرغ
دکتر من گفت همه چیز بخور ک بچشه عادت کنه

هزیزم من دکترم گفت تا ۴۰ روز برنج نخورم،شیر و لبنیات نخورم،میوه فقط بصورت کمپوت اونم سیب و گلابی میوه خام فقط موز و آناناس،من تا ۴۰ روز فقط سوپ و گوشت و مرغ کبابی میخوردم کلا خیلی رعایت میکردم

لبنیات حبوبات هندوانه مرکبات خیار سالادفصل ترشی برنج دمی مربا آناناس و .... نخور اینارو