۹ پاسخ

یه دوسه قطره دوشاب بدیی حله
اب گشنیرم خیلی خوبه
دختره من ۱۸ بود زردیش بستریشم کردم ولی زیر دستگاه ازیت میشد یکم باشسته دستم دوشاب دادم بردایش امدن ازمایش گرفتن دیدن ۹ دکتر خودسم تعجب کرده بود بچه من زرده زرد بود

خب باید ببری دکتر طبق نظر اون عمل کنی، زردی پسر من ۱۱ بود دکتر قرص داد بعد ۳ روز بردیم ازمایش شده بود ۱۲ونیم دکتر ۴۸ ساعت دستگاه فتوتراپی نوشت که من فقط ۱۶ ساعت تونستم بذارم که بعدش باز ازمایش دادیم شده بود ۹ دکتر گف شیر خوب بخوره حل میشه،الان اندازه زردیش مهمه و چند روز بعد چک کنین که زیاد نشه، من از داروهای طب سنتی استفاده نکردم مث ترنجبین و خاکشیر

منم دخترم زردیش سیزده بود ولی با قطره ودستگاه و اینا پایین نیمد تا دکتر دوتا قرص داد چند قطرباهاش شیر قاطی کردم امد پایین

فقط شیر خودتو بده 10 روزه بسه از بین میره خودش کاری نکن فقط چیزای زرد چوبه دارو سرخ کردنی نخور زیاد

سلام،همراه با قطره حتما ترنجبین هم بهش بده تا زود زود شکمش کار کنه زردی بالا نره

نترس عزیزم خنک نگهش دار زیاد گرمش نکن
دمای اتاق روی ۲۴تا۲۶درجه بزار
خوب میشه

روزی یه دونه(یه حبه) انار بچکونید دهنش
خودتونم اب انار بخورید

به نظرم آزمایش بده خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد

ترنجبین بده زردیش میاد پایین