۴ پاسخ

سوپ تو هفته چهارم هستش اول باید با فرنی،شیر برنج،حریره بادام یا پوره که سبک تر هستند شروع بشه ،مرغ،سیب زمینی،هویج،برنج و کمی کره با هم می پزیم و بعد میکشی میکنیم کره برای وزن گرفتن بچه هستش

سلام یهوک نباید شروع کرد سوپ اول کم کم تست کن حساس نباشه من رفلاکسیه بچم غذا شروع کردم خ خوب شد

سلام چندکیلوئه؟

سلام عزیزم..هویج سیب زمینی گوشت گوساله یا ران یا سینه مرغ..بزار ببپزن حسابی باهم بعد یه کم ارد برنج اضافه کن بزار حسابی بپزن با هم بعدم ک پخت از سافی ردش کن بده بخوره.‌‌میتونی یه تیکه کره هم بندازی توش ک مزش بهتر بشه اکه نندازی هم مشکلی نیس