۱۲ پاسخ

سلام بخاطراینکه بچتون دختره میتونید از رازیانه استفاده کنید،روزی یک بار یک قاشق مرباخوری پودرشده ی رازیانه رو بریز داخل یه لیوان آبجوش بزار دم بکشه،بعدباعسل شیرین کن وبخور،غیرازایام پریودی هرروز بخور،هم افزایش دهنده ی شیرهستش هم واسه پرشدن سینه وتنظیم هورمون هاخوبه

مارک شیر خشک شو عوض کن

من هم اوایل تا۳ ماه شیرم کم بود روزی ۳ بارهرمرتبه ۳۰ قطره ،قطره شیرافزا با آب یاابمیوه بخور. تامیتونی مایعات بخور. تامیتونی بچه ات خوابه کنارش بخواب . خوابیدن شیر وزیاد میکنه. استرس ندا
شته باش استرس شیروکم می کنه . سینه ات روبده بخوره حتی اگه احساس می کنی خالیه مکیدن زیاد هم شیر وزیادمیکنه.برنج که میپزی آبکش میکنی ابشوبخور خیلی زود شیرمیندازه .

عزیزم نباید شیر شیرین کنی چون خوب نیست...شیر آپتامیل میگن ب شیر مادر نزدیک تر شاید اون خورد

دلستربخورشیروزیادمیکنه کیک یزدیم خوبه قطره شیرافزام بخور۳۰ قطره شیرت زیادمیشه منم شیرم کم بود ایناروخوردم شیرم بهترشدب مرورزیادترشد

سلام دختره منم چن روزیه هرکاری میکنم شیر خشک نمیخوره شیره خودم کمه و بی کیفیت

غذاهای مقوی بخوز و شیرتو زیاد کن اشتباه نکن شیرخشک نده

آپتامیل و امتحان کن،مزه اش مشابه شیر مادره شاید خورد

باید از روز اول بهش میدادی...
اگه میخوای شیرت بدوش بریز پستونک تا کم کم پستونک رو بگیره

شاید شیرخشک دوست نداره مارکشو عوض کن

باقطره چکان بده عزیزم .مگه وزنش چقدره

شیر خشکتا عوض کن