۶ پاسخ

سلام پسر من رفلاکس داره صبحا ناشتا کپسول امپرازول باز میکنم ۲۵ تا دونه از اون دونه های ریز داخلش حل میکنم تواب جوش بهش میدم قطره دایمیتیکون هر ۸ ساعت بی بی کر هر شب ،شیر خودمو تو بیداری نمیخوره به دستور پزشک بیومیل آر تو بیداری میدم البته کم کم میدم مدام آروغشو میگیرم زیر سرش هم بالش میزارم

سلام عزیزم ، من از زمانی ک فهمیدم دخترم رفلاکس داره لبنیات رو نخوردم ، هرچی ک پروتیئن گاوی داشته باشه نباید بخوری ، بعد دارویی هم ک میدم ب آمپرازول صبح و شب ۲۵تا دونه

وای خیلی بد بود من کولیک ایز .دایمیتکون گریپ میکسچر بی بی کر .پدی لاکت اینارو هر بار رفتم دکتر براش ندشتن.پسرم وقتی استفراع میکرد اصلا جهشی میپرید استفراعش میترسیدم خودم تا ۶ماهگی دیگ خداروشکر خوب شد

پسرمن رفلاکس داشت..بردم دکتر بهش کپسول داد..صبح ها ناشتا..باید بالش زیر سرش بزاری..کم کم شیربخوره وبه دفعات زیاد

بچه های شما هم دستشون رو مشت میکنن چشمشون رو میخارونن؟دکتر میگه از رفلاکسه

منم کپسول اس امپرازول میدم صبح ۵۰ گرانول شب هم ۵۰ گرانول.بعد شربت ضد تهوع هم چند روزه میدم شبا یکم اذیت میشه دخترم.هی سرشو تکون میده یا گاها با گریه بیدارمیشع.خیلی چیزه بدیه