۶ پاسخ

من ک رفتم گلوکز خوردم بالا اوردم زود برگشتم خونه😂

مال من دومرحله ای بود یعنی کلا سه بار خون گرفتن یکی قبل از خوردن پودر یکی یک ساعت بعد یکی دوساعت بعد سعی کنین زود برین ک زود کارتون تموم شه اینجوری خیلی بهتره

سلام.. سه مرحله ازمایش خون داره... یکی ناشتا میدین قند ناشتا رو اندازه میگیرن بعد محلول شیرین رو میخورین یکساعت بعد گلوگز۶۰دقیقه ای میدین بعد ۱۲۰دقیقه هم یه ازمایش خون دیگه میدین گلوکز ۱۲۰دقیقه... بین دوتا خونگیری هم فقط آب میتونید بخورید
البته من معدم خیلی سوزش گرفت.. تا ۸صبح برین ازمایشگاه ۱۱ونیم اینا تموم میشه

سلام عزیزم من خودم هنوز نرفتم ولی خواهر شوهرم چند روز پیش رفته بود
گفت باید ۱۲ ساعت ناشتا باشی و اینکه اول آزمایش خون گرفتن ازش بلافاصله آزمایش ادرار
بعد ی پودر بهش دادن گفتن با آب مخلوط کن و بخور
بعد ی ساعت بعدش دوباره آزمایش خون گرفتن
و دوباره ی ساعت بعد اونم ازمایش داده
یعنی ۳ مرحله بوده

من چون خیلی بد ویار بودم از این ازمایش خیلی میترسیدم همش میگفتم بالا میارم ، ولی بعد این ک پودر گلوکزو خوردم رفتم نشستم تو بالکن خنکی هوا نزاشت حالم بد بشه شمام نگران نباش سه بار به فاصله یک ساعت ازت خونگیری میکنن بعدش تمام
اها حتما تو کیفت یه لقمه نون پنیر بزار ک بعد ازمایش بخوری

واسه من دومرحله ای بود.یبارناشتا خون گرفت.یبارم بعد گفت برودصبحانه بخور دوساعت بعدش بیا.دوباره خون گرفت