۹ پاسخ

عزیزم دکترنرفتی بهت قرص بهت منم ازشمابدتربودم اب ک میخوردم بالامیوردم اما قرص داد دکتر خیلی بهترشدم

من ۵ ماهمه هنوز بالا میارم‌
صبح ک بیدار میشی بیسکویت یا نون خشک بخور بعد نیم ساعت از جات پاشو
ببین این تاثیر داره واسه من ک خوب بود

سلام گلم لیمو بو بکش به دکتر بگو قرص ضد تهوع بهت میده عالیه قرصه

عزیزم منم مثله شمام و هفته دهم بارداری هستم
صبح ناشتا یدونه موز بخور بهت کمک میکنه
یا با پزشکت درمیون بزار حتما قرصی بهت میده که آروم تر بشی
سیرابی هم خیلی کمکت میکنه

من من من... اما عامل تحریکش و پیدا کردم و کنترلش می کنم و با احتیاط غذا می خورم کم کم ...خلط پشت گلوم باعث تهوع می شد که الان خیلی سعی نمی کنم خلط و خارج کنم چون خارج کنم تهوع می گیرم و بالا می یارم

بله منم دقیقا همینجوری بودم خیلی حالم بد بود حتی آب هم می‌خوردم بالا میاوردم ولی کم کم خوب شدم تو یه لیوان آب آب لیموی تازه بریز بخور یذره برطرف می‌کنه بهتر میشی

سلام منم عین خودتم. فقط آمپول اندسترون یکم بهترم میکنه اونم نه کامل، حتی قرصشم نمیتونم بخورم. هرچند وقتم سرم میزنم آب بدنم کم شده

عزیزم منم همینجوریم خیلی سخته درک میکنم

من نزدیک ۵ ماه هنو بالا میارم.ممکنه طول بکشه