۴ پاسخ

سلام
منم بعد از 6 هفته که صدای قلبشو شنیدم لکه قهوه ای دیدم، که احتمالا برای عفونت ادراریم بوده، ولی شیاف 5 تا زدم، دیگه خوب شد

منم سر بارداری بچه اولم دیدم ی آمپول برام زدن گفتن بازم اومد شیاف بزار ک نیومد اونم حدود نه هفته بود

بله عزیزم لکه قهوه ای رو خیلی ازخانومای باردار میبینن من خودمم دیدم 15 شب شیاف گذاشتم قطع شد

من تو هفته پنجم یه لکه بزرگ قهوه ای دیدم با شیاف و استراحت حل شد