۶ پاسخ

۴ تا ۶ به پشت برمیگردن خیلی حس خوبیه
من پسرم ۷ دی غلت زد خیلی حس باحالیه انشالله نسیبت هر چه زودتر
بعد دیگه اونم ۵ ماه به بعده دستشو دراز میکنه وسیله میگیره
۴ ماه به بعد به مدت کوتاه چند دقیقه میگیره تو دستش

سلام عزیزم.بستگی به بچه داره پسر من الان ۴ ماهشه اگه به پهلو باشه بر میگرده.وگرنه نه همونطوری میخوابه.اجسام و دستش میگیره

سلام تو قسمت ابزارها بازی ها مهارت های رشدی چک کنین

پسرمن چند روزه وقتی خوابه قلت میخوره و به شکم میشه خیلی هم میترسم چون هنوز نمیتونه درست گردن بگیره ولی بچه ها از 4ماهگی وسایل را داخل مشت میگیرن

سوال منم هست...

از من رفته 5 ماه هنوز رو شکم نمیخوابه. ولی از 4 ماهگی اخراش البته چیزی نزدیک ببری با درستشون میگیرن