۱۰ پاسخ

وزنش که خوبه
مطمینی به خاطره وزنشه که داپلر براتون نوشته؟

داپلر رفتین؟؟چیزی نگفتن؟؟

هفته۲۸رفتم ۱۰۵۰بود
هفته۳۲رفتم۱۸۵۰
وزنش دقیقا مثل وزن پسرمه تازه ی ۵۰-۱۰۰گرم نسبت ب هفتش بیشتره
وزنش طبیعی

عزیزم من اوایل ۲۸ هفتگی رفتم ۱۰۶۸ گرم بود دکتر گف خیلی خوبه و هیچ نگرانی نیست

برای من وزنش نزدیک ۱۰۰۰ بود گفت خوبه.

اره فقط بخاطر وزنش گفت گفت برو دکتر تغذیه ولی دکتر خودم گفت وزنش خوبه اصلا مشکلی نیست

سلام من ۲۸ک تموم شد ۱۲۰۰ بود گفت خوبه

سلام من ۲۹ هفته رفتم سونو وزن ۱۴۹۰ بود

بنظرم خوب بوده وزنش چون منم تو ۲۸ هفته انجام دادم یک ودویست بود گفت خوبه

عزیز دلم مطمئنی بخاطر وزنش گفته اخه الان من دارم ۲۷ هفته رو پر میکنم بچم ۷۰۰ گرمه دکتر گفت خوبه