۷ پاسخ

😑عزیزم بچس گشنش میشه...همه بچه ها اینطورین

تو چهار ماهگی بچه ها یه پسرفت خواب دارن. یعنی خابشون بهم میریزه و تو شب زیاد بیدار‌ میشن. وقتی وزن بچه به حدود ۷ یا ۸ کیلو برسه میتونین شیر شب بچه رو قطع کنید. یعنی حداقل باید ۵،۶ ساعت بخابه و بعد برای شیر بیدار بشه. نهایتا تو ۱۲ ساعت خاب شبانه که بچه چهار ماهه داره دو بار باید شیر بخوره (قبل خواب شیر بخوره، دو بار در طول شب و یک بار صبح که بیدار میشه)
وقتی خاستین شیر شب رو قطع کنید بهش اموزش خاب بدین که خود بخابه و نیازی به کمک شما (خابیدن در حین شیر‌خوردن، تکون دادن، روی پا گذاشتن و ...) نداشته باشه. وقتی یاد بگیره خودش بخابه نصف شب هم که بیدار بشه و گرسنه نباشه خودش دوباره میخابه

عزیزم شبا میتونی شیر خشک بدی،بعضی از بچه ها وقتی کوچیکن بیدارشون میکنی واسه شیر شب دیگه عادت میکنن من که از دو هفته گی دیگه بیدار نکردم

اگه دکترتون اجازه داد شروع کنید به قطع شیر شب.
یکم زمان بر هست ولی شدنیه

فقط شبا شیرخشک بده راحت بخوابه

عجب همه میگن چرا بچم شب بیدار نمیشه شیر بخوره

پسر منم همینطوره 😩 حتی شبا شیرخشکم بهش بدم باز دوساعت یه بار بیدار میشه