۹ پاسخ

عزیزم این که ناراحتی نداره ۳۸وهفته ای وقت زایمانته دیگه ایشالا به سلامتی زایمان کنی

سلام.خب نگرانیت براچیه عزیزم؟؟الن بچه ت کاملا رسیده ست من ۳۶ هفته و۳ روز دخترمودنیااوردم خداروهزاربارشکر سالم ورسیده بود...اصلانگران نباش انشاالله زایمان آسونی داشته باشی

38هفته ای دیگ بچه کامله

خوبه دیگه ..چرا ناراحتی به سلامتی زایمان میکنی

خب عزیزم ۳۸ هفته ای دگ ترس نداره

واه برا چی ناراحتی کم شدن مایع طبیعی تو ماه اخر چون بچه بزرگ شده خوب تو ۳۸ هفته ایی برا چی ناراحتی مگه حتما باید ۴۰ هفته باشی

خب عزیزم چرا نگرانی بچه تو هفته ۳۸ ک کامله اب کیسه هم با بزرگ شدن بچه خود بخود کم میشه شما مایعات بخور استرس نداشته باش پیاده روی کن تا زایمان کنی

خوب عزیزم زایمان میکنی من خودم 38 هفته زایمان کردم هیچ مشکلی نبود

اخه و زنش ۲.۵ هست به نظرم خیلی کوچیکه