۶ پاسخ

من از بدو تولد دادم و با تحقیق زیادو راهنمایی پزشک متخصص نوزادم دادم ،از سندرم مرگ‌ناگهانی جلوگیری میکنه و باعث تقویت لثه و فک میشه و از بیقراری بیش از حد نوزاد و گریه زیاد جلوگیری میشه

من‌از 29 روزگی بهش دادم 3 روز اول که اصلا نمیگرفت ولی به تازگی داره یاد میگیره به نظر من خوبه

من از اول دادم درد کولیک داره پستونک کمک بزرگیه بهش میک میزنه یکم اروم تر میشه

اره واقعا پستونک یه چیز خیلی کمکی به مادر هس من واقعا کلافه شده بودم هرجا ک میرفتم خونه خواهرم یا مادر شوهرم فکرم اونجا بود ک الان پسرم فقط به سینم میچسبه ولی ازوقتی ک پستونک رو براش امتحان کردم خیلی راحت شدم بخصوص جای ک مهمونی میرم

من ک ازاولش دادم وقت هایی ک میخوادبخوابه ویاکاردارم میزارم دهنش بنظرم اره خوبه بچه رواروم میکنه ولی بازم نظرخودته😊

من بهش میدادم چنانازدهنش بامزه درمیاورد😂😂