۸ پاسخ

شاید جاییش درد میکنه حالا ممکنه برای دندونش باشه یا دلش درد بگیره یا سیر نمیشه تند تند بیدار میشه ...باید ببینی برای چیه اگه دندونه بهش استامینوفن بده یا بمال به لثه اش بتونه بخوابه،اگه گشنه اش قبل خواب بهش غذا بده سیر بخوابه.

دقیقا دختر منم اینطوره دیشب تاصبح اذیت میکرد

واااااای پسر منم دقیقا همین مشکل رو داره...همین الانم با کلی گریه خوابش کردم😢😢

واای دخترمنم همینه ولی همش امیددارم همسن بچه های شما بشه خوب میشه ولی اینطورکه میبینم ناامیدمیشم

سلام بخاطر دندونه نگا کن دهنش

پسر.منم همینطوریه

ترس جدای داره دختر منم همین طوری هستش

ترس ازاینوداره ک کنارش نباشی پسرمنم دقیقاهمینطوره