۸ پاسخ

عزیزم ممکنه سیر نشده باشه

اهورا اسلیپ گیاهی و بی ضرره

عزیزم عادیه دخترمنم اینجوریه و ۴روز با دخترت فرقشه اونم بیداره

وای عزیزم منم همین مشکل دارم پسر من کلا تا ۵ صبح بیداره هیچ راهی براش پیدا نکردم پیدا کردی ب منم بگو

عزیزم نگران نباش طبیعیه دختر منم فعلا بیداره☺☺

سلام .جوشانده اسطوخودوس خودت بخور اگر شیر میخوره کامل شب تا صبح میخوابه .روزش هم سه .چهارساعتی خواب خواب هست..

دکتر به من گفت خب خواب ببرش حمام بعد بهش غذاشو بده بعد شیر دیگه بچه خسته میشه میخوابه چندشب ک پشت هم اینکارو انجام بذی برا بچه یه برنامه میشه و بهش دارو بیبی اسلیپ داد قیمتی هم نداره ک راحت بخوابه

یمدت آخر شبا ببرش حموم . یا اگه حموم نمیبریش باهاش وقت بزار بازی کن اینقدری ک خسته بشه .... ببین بازی قبل خواب خیلی تاثیر داره ها و همینطور حموم یا عادتش بده ب ی لالایی