۵ پاسخ

عزیزم کم.کم بند میاد,ببین من خودم تجربه شو داشتم استرس خیلی بده,میدونم سخته ولی باید بیخیال بشی بند میاد نگران نباش اگر دیدی خون ریزیت به جای کم شدن بیشتر شد برو دکتر ان شاللله بهترین برات پیش میاد

اصلا خودتو ناراحت نکن ببین من لک دارم دکترم گفت تا وقتی داری یه شب درمیون بذار شیافش اصلا هیچ موردی نداره فقط جا بچه رو سفت میکنه بعدشم استرس بدترمیکنه نداشته باش

منم همینجوری بودم همون دوهفته زمان برد تا خوب بشه فقط کامل استفاده کن وبه استراحت کن فقط در حد دستشویی برو وحتما از توالت فرنگی استفاده کن

منم مثل شما شدم هفته پیش شیاف دادن استفاده کردم خوب شدم خداروشکر

اره حتمان برو بزار خیالت راحت شه این چیزا شوخی بردار نیست