۳ پاسخ

من رورای اول ک شیر نداشتم ب دخترم شیر خشک میدادم بعد چن روز دیگه سینمو نگرفت ببین من ی کاری کردم گرفت ببین واسه توام جواب میده
وقتی سینمو میبردم سمته دهنش با قاشق یکم شیر خشک میریختم تو دهنش این فک میکر از سینم شیر اومده سینمو میک میزد.ی روز کامل اینکارو کردم تا گدفت. امتحان کن ببین چجوریه

دیگه شیشه گرفتن واسش راحتتروخوشمزه ترشده توخواب بهش بده

باید از اول شیر خودت و تقویت میکردی همون شیر خودت و میدادی اکثر بچه هایی ک شیشه بخورن سینه رو نمیگیرن شیشه نده دیگه