۹ پاسخ

اول فکری برا کاهش تبش کن
اگه با استا دادی خوب نشد حتما شیافش کن و پاشویه کن با آب ولرم و ازلباساش سبک کن
برای کاهش درد دندونش خوب دور فکشو بایه روغن چرب کن بعد ژل دنتی کید بزن رو لثه هاش

یه چیزی دوست عزیز فراموشم شد آخر پاسخدقبلیم بنویسم برات،حتمااگه داری بهش عرق کاسنی و بیدمشک بده طبع ایندعرق ها سرده و توی کاهش تب موثر هست،شیر و آب هم زیاد بهش بده که ادرارش زیاد بشه و تبش بریزه اگه پی پی هم کنه که چه بهتر اینطوری هی از تبش دفع میشه
الان تبش کمتر نشده؟
درجه بدن بالای۳۶.۸ دیگه بچه تب داره و بایدسریع برسی بهش نذاری بره تا ۳۸😬😱

پیازچه بده دستش بخوره زودتردرمیاد

تو فقط میتونی با نوازش و بغل آرومش کنی.من قطره چکان خالیه استامینوفن رو میمالم روی لثه هاش.

خانمی دکتر به من گفت دندون تب نداره چ در حد ۲. الی ۳ ذرجه است
دخترمم تا الان ۷ دندون داره برای هیچ کدومش تب نکرد
ببرش دکتر چون دما بدنشم زیاده
برای نبشک استامینوفن بده

گندم بزار بپزه دونه هاش که یکم باز شد به نیت اینکه دندون بچه زود دربیاد بریز جلو پرنده ها.انشاالله ک زود در میاد عزیزم

عزیزم اگه تب ادامه داشت ببر دکتر شاید از دندون نباشه دندون تب بالا طولانی نداره

مطمینید از دندونه ؟ سر بقیه دندوناشم انقد تب میکرد مگه ؟

پاشویه کن یا شیاف بذار هرشش ساعت استا بده