۴ پاسخ

اگه خونریزی نداری نه فقط کار سنگین نکن بعد سعی در روز ده الی ۲۰ بیس دقیقه پاها تو بزنی تو دیوار و اصلا جسم سنگین برندار و به خودت استرس نده اصلا

نه انشالله که چیزی نیست حتما برو دکتر

سلام عزیزم نگران نباش منم جفتم پایینه استراحت کن کار سنگین انجام نده زیاد خم و راست نشو پله بالا پایین نرو اگه امکانشو داری حتی واسه دستشویی از توالت فرنگی استفاده کن کم کم می ره بالا

عزیزم برای منم چند وقتی پایین بود تنها راهش استراحته.استراحت مطلق فقط برای دستشویی رفتن ارجات بلندشو.نزدیکی ام ممنوع.میاد بالا نگران نباش ولی مراعات نکنی خطرناک میشه