۶ پاسخ

اره عزیزم طبیعیه دیگه از هفته ۲۸ ب بعد حرکاتش کمتر میشه بجای ضربه زدناش چرخیدن و سفت شدنشو حس میکنی
جاش تنگ میشه بزرگتر میشه کمتر تکون میخوره

منم همینم بعضیا وقتا الان ۲ روزه رفته تو واژنم ن میتونم بشینم ن درست تکون میخوره اروم اروم دلش بخواد میزنه

سلام گلم امپول یا قرص جدید نخوردی؟
من تو هفته شما امپول بتامتازون زده بودم باعث شده بود حرکات بچه کم بشه

اره عزیزم
هفته ۳۰ و ۳۱ تقریبا خیلی کم میشه.
باز دوباره شروع میکنه.
الان میخواد شکم منو‌ پاره کنه بیاد بیرون انگار .
تا دو سه روز پیش اروم اروم‌بود

وای دقیقااااااااااااااا انقد ناراحتم

من شنیدم اواخر بارداری بچه به خاطر این که بزرگ تر شده حرکاتش کم تر میشه..