۴ پاسخ

از عطاری بگیر، من هفته گذشته خریدم 18هزار تومن.
برای رشد،و هوش و استحکام استخوان و....خوبه، در کل بنیه بچه رو قوی میکنه و اشتها آور هم هست، حتی مواقعی که بچه خوابه هم براش استخوان سازی میکنه

سلام سویق کودک همه چیز توش داره عالیه از عطاری میتونی بخری من یه بسته خریدم ۱۵ هزار تومن

تو این صفحه برید در مورد تمام سویقها توضیح داده واسه فروشم دارن.البته من هنوز ازشون خرید نکردم.چون فعلا" زوده.

سلام پيج avafood.savigh رو ببينين بنظرم پيج خوبيه البته من ازشون خريد نكردم انواع سويق ها رو درست ميكنن من خودم سويق سنجد رو درست كردم از توي پيجشون ياد گرفتم