۷ پاسخ

چقد از این سوالا میپرسید ینی واقعا سلامتی بچه براتون مهم نیس
از دکترتون بپرسید من میشینم مطالب های مهم رو میخونم کلا از این سوالا هس از ابنترنت بزنید بخونید ینی اگه الان خانوما بگن ایراد نداره میرید انجام میدید

ببین دکترمن گفت که هرکار زیبایی غیرطبیعی رو تو ۹ماه ناقابل بارداری خط بکش ک بعدا خودتو سرزنش نکنی،شایدم چیزی نشه ولی تورعایت کن بخاطر آرامش دل خودت.چون شایدم بشه رو بعضی بدنها ک حساسترن

سلام عزیزم من شنیدم ضرر داره هم بوش هم اینکه میگن هوا خوب ب ناخن نمیرسه حتی لاکم میگن نباید بزنی نمیدونم چقدر راسته یا ن

من که میرم ترمیم فقط ماسک بزن بو مواد نره ت بینیت

من که دارم ولی دکتر گفت ژل نزن که نره دستت تو دستگاه.

دکتر من برام ممنوع کرد. دیگه نمیدونم.

بوی موادش خوب نیست