۵ پاسخ

قطره پدی لاکت و کولیکد خوبه
من زیره دادم بهتره از ترنجبین هست

قطره کولیف بده
من راضی بودم

اگه بیشتر از هفت هشت بار در روز کار کرد اسهاله

عزیزم سیستم گوارش بچه کامل نیست، نمیتونه چیزی به جز شیر دریافت کنه یا تصفیه کنه، داروی گیاهی خ‌ب نیست خدای نکرده مشکلی پیش بیاد باید ببری روده اش رو تخلیه کنن کلا! این همه دارو هست برای این سن، با دکترش مشورت کن برای نفخ بهش شربت میده. من گریپ میکسچر میدادم
اسهال هم باید بیشتر از ۵-۶ بار دستشویی آبکی و رقیق داشته باشه. در حدی که باد خارج میشه هم همراه باهش مدفوع بیاد بیرون که باید ببریش دکتر وگرنه آب بدنش کم میشه خدای نکرده

اگه !!۷-۸بار شکمش کار کنه و آبکی باشه اسهاله.من برای نفخ قطره کولیف میدادم خوب بود