۸ پاسخ

یه استکان یا لیوان کوچیک مشکلی نداره اما زیاد نخور چون ویتامین آ بالایی داره مسمومیت بارداری میاره و بخاطر رنگریزه هاش ممکنه رو رنگ پوست بچه تاثیر بذاره

نه عزیزم اشکال نداره بخور نوش جونت من اون دفعه ازدکترم پرسیدم گفت هرچیزی مقدارکمش اشکال نداره

بیشتر برای سه ماهه اول میگن نخورین

سلام عزیزم بخور نوش جونت در حد کم اشکالی نداره،اونی ک میگن ضرر داره مثلا طرف روزی دو کیلو هویجو اب بگیره بخوره یا هفته ای ی دست جیگر بگیره و بخوره اون مضره

مگه بده آب هویج؟؟منم خوردم دو سه شب پیش

نه عزیزم بخور نوش جونت اتفاقا دیشب مشاور تغذیه گهواره توی اینستا گفت یک بار در هفته مشکلی نداره کلا هرچیزی به اندازه بخورید مشکلی نداره

اشکال نداره بخور. یه بار چیزی نمیشه. بستنی هم بزن بهش بخور
به به

نه عزیزم‌بخور نوش جونت