۳ پاسخ

جفت پایین تو هفته های اخر خیلی مهمه
اگه رفته بالا ک اکیه

سلام منم 12 هفتگی گفت پایینه استراحت کن کار سنگین انجام بده از پله بالا و پایین نرو خم و راست نشو زیاد واینستا نزدیکی نکن 18 هفتگی جفتم رفت بالا خداروشکر

سلام عزیزم نگران نباش استراحت کن کار سنگین انجام نده پله بالا پایین نرو زیاد خم و راست نشو تکه امکانشو داری از توالت فرنگی استفاده کردم کم کم میره،بالا،منم جفتم پایینه از 12هفتگی واسه انومالی هم رفتم نیومده بود بالا،حالا فردا برم سونو ببینم رفته بالا یا ن، بالاخره تا ماه آخر بالا می ره باید استراحت کنی