۴ پاسخ

دختر من داره دکتر بهش قرص فاموتیدین داده با قطره پلامید گات ولی هنوز اثری نکرده

دختر من رفلاکس پنهان داره .قرص نکسیوم ۲۰ هر ۱۲ ساعت بهش میدم.شیر خشک ترویتال آی آر میخوره .حتما آروغش رو میگیرم. و زیر سرشو بلند میذارم. موقع شیر خوردن سرشو زاویه ۳۰ درجه میگیرم و بعد از شیر خوردن حدود ۵ دقیقه تو بغل حالت عمودی میگیرم. خیلی خیلی بهتر شده .
امیدوارم براتون مفید باشه.

دختر من داره.دکترش اس امپرازول داد.ولی چون اثری نداشت گفت دیگه بهش نده زیادش خوب نیست.

پنهان من نمیدونم یعنی چی دختر من رفلاکس داره اس امپرازول (نکسیوم) میخوره