۴ پاسخ

عزیزم طبیعیه یه موقع خوابه بچه.

طبیعیه نگران نباش

بیشتر دکترا میگن از هفته ۲۸ حرکاتش مهمه
ولی من از دکتر خودم ک پرسیدم گف از هفته ۳۳مهمه باید چک بشه و حرکاتش خیلی زیاد میشه و از هفته ۳۷ کم میشه تعدادش

نه عزیزم وقتی تو طول روز تکون میخوره دیگه جای نگرانی نیست..اگه خدای نکرده اصلا تکون نمیخورد برو.فسقل منم دیروز خیلی تکون میخورد امروز خییلی تنبله حرکتای ریزی داره..لگداشم میزنه اون پایین انگارتو واژنم میزنه اذیت میشم..اگه خیلی نگران بودی یه چیزشیرین بخور به پهلوی چپ بخواب یا آب سردبخور تکون میخوره حتما