۱۱ پاسخ

جای نگرانی نیست رفلاکس داره حتما آروغش و بگیر اگرم اروغ نمی زنه بعد شیر بیست دقیقه یک ربع زمین نذار

ممکنه باد سر دل باشه ، بعد نفخ نداره بچت ؟
چون وقتی باد باشه فشار خودش میاره که باعث میشه از دماعش بیرون بیا بچت همیشه موقعی ای که میخوابونی رو دست بخوابونش بیست دقه یبار رو دست اونیکی هربار تکرار کن تا خسته هم نشه
بچت موقعه که بیدار هس اروم بزن پشت کمرش تا آروغ بزنه و سکسه کنه

چندروزپیشم یکی این سوال کرده بودبهش گفتن به لبنیات حساسیت دارین نبایدلبنیات بخورید

اگه جهشی بالا آورده بخاطر رفلاکسه دختر من وقتی شیر زیاد میخوره یکم شیر از دماغش میاد ولی جهشی نیست مقدارش هم کمه

یه دکتر ببر برای اینکه خیالت راحت بشه شاید رفلاکس داره ولی درکل نگران کننده نیست آروغش رو بگیر

احتمالا رفلاکسه و یا اینکه با شدت زده بیرون اینطوری شده برای اطمینان ببر دکتر

اگه پنیری باشه واس تپل شدنه اگه شیر خالی باشه ک رفلاکسع

خیر عزیزم مشکلی نیست اون مخکم استفراغ کرده از دماغن هم بیرون زده

عزیزم واسه این چیزا ببریدش دکتر...
به جوابای اینجا اکتفا نکنید

سعی کن آروغشوبگیری درکل مشکلی نداره قدیمامیگفتن بچه تی ک زیاداستفراق کنه بیشترچاق میشه

نمے دونم عزیزم😕