۷ پاسخ

تیر کشیدن واژن نشانه زایمان نیس منم اینطوری میشم

دکتر من گفت احساس کنی ۸ودش و بچه سفت می کنه مثلا ده دقیقه و همراه با درد و دو باره ول میکنه حواست باشه به ساعت اگه هی این دردا نزدیک بشه نشانه زایمان

ن عزیزم قبل زایمان میگن بچه دیگ تکون نمیخوره. فقد فشار و درد

فکرنمیکنم نشونه زایمان باشه احتمالا بخاطرتکونای بچست عزیزم.منم بچم خیلی تکونای دردناک داره تویه واژن وکنارنافم.

منم همین طورم ایقد تیر میکشه دردم میکنه البته وقتی دراز میکشم بعد بخوام بلند شم .بچه هم با پاست باهاش احساس میکنم ک تو واژنم میزنه خیلی تکون میخوره شیطون کوچلو

منم واژنم تیر میکشه هفته ۳۴ هستم علامت زایمان درد شکم هس

شاید بخاطر حرکات بچه تیر میکشه درد دیگه ای نداری؟