۸ پاسخ

طبیعیه عزیزم نگران نباش

هفته های آخر چون بچه بزرگ میشه و جاش کمه تکوناش کمتر میشه

بنظرم به دکترت اطلاع بده همه چیزونبایدبگی طبیعیه

طبیعیه ‌عزیزم جایه نگرانی نداره

من که والا تا آخرین لحظه جوری لگد مینداخت همیشه فک میکردم الاناس بیاد بیرون خخخخ

بچه بزرگ تر میشه نمونه اش کمتر میشه حالا میخوای مطمئن بشی یه چیز شیرین بخور ۵ تا تکون تو یک ساعت عادیه البته بعد از خوردن چیز شیرین.بیشتر وقتها هم بچه خوابیده

اواخر بارداریتونه طبیعیه عزیزم..دیگه جا تو شکمتون نیس که تکون بخوره😊😍

دقیقن منم همین شدم. ولی نگران میشم سریع یه چیز شیرین میخورم و به پهلو میخوابم و میشمرم