۸ پاسخ

منم همین کارو میکنم ولی سعی کن خودتو تقویت کنی ابگوشت و سوپ جو وبامیه شیرو زیاد میکنه قطره شیر اورم از داروخانه گیاهییا تهیه کن ک معرکست شیر خشکم بده ک هم ب وزن گیری کمک کنه هم وقتایی ک بیرون از خونه ای زیاد سختت نشه

اتفاقا شیر خشک خیلی ویتامینها برای بچها داره مکمل شیر مادره
عزیزم چرا ناراحت😉ی خنده و بعد هم جوابشون رو بده چرا خودتو اذیت میکنی اصلا اجازه نده کسی نظر بده تو روش بزرگ کردنت هر کی هر چی گفت سرتو بگیر بالا و بگو من روشم اینطوره بقیه هم موقعی ک خودشون بچه دار شدن میتونن نظراتشونو اون موقع عملی کنن برای بچهای خودشون

عزیزم روحیتو نباز گلم
ب کسی ربطی نداره
اگه بد بود نمیساختن
الان خیلیا کنار شیر خودشون شیر خشکم میدن یکیش خود من
خودتو بخاطر حرف دیگران ناراحت نکن از زندگیت لذت ببر کنار همسر و بچه ات
مهم اینکه بچت سیر بشه و بزرگ بشه

من دخترمو بردم دکتر شیر خشک ننوشت براش یه هفته بچم اذیت شد اینقدر گریه میکرد تا از حال میرفت دیگه دوباره بردم دکتر براش شیر خشک نوشت.شیر خودمم به سختی میگرفت بس که گریه میکنه

به حرفای بقیه توجه نکن
دختر دایی من دقیقن همین حرفو بهم زد گفت چرا شیر خشک میدی بچه پف میکنه مریض میشه منم گفتم این روش منه ان شالله برای بچه خودت عملی کن حرفتو شیر خودتو بده خخخخ😁

سعی کن خودتم چیزایی بخوری که هم شیرتو زیاد کنه هم چرب و مقوی

بچه اول من اصلا سینمو نمیگرفت فقط تو خواب زوری میخورد. کلا از اول بد شیر میخورد الانم بد غذا میخوره.همش شیرخشک میخورد الانم هیچ مشکلی و مریضی نداره.خداروشکر الان پسرم فقط شیر خودمو میخوره.عزیزم به حرفای اطرافیان اصلا اهمیت نده

ول کن منم مث تو
تاجایی ک بتونم میزارم مک بزنه ولی وقتی ببینم گرسنه نمیتونه بخوابه بهش میدم تو بفکرشی ک اینکارو میکنی والا بچه گرسنه بمونه گریه کنه خوبه؟